Angel Investor Norge

Omega Ventures er et lite pre-seed / venture capital-investeringsfirma i Oslo, Norge. 

Selskapet er ledet av seriegründer Erling Løken Andersen. Erling er utdannet jurist og designer, og har blant annet startet nettsamfunnet Biip.no (solgt til Egmont og TV2 for 75 millioner kroner i 2008), spillmessen Spillexpo (som hvert år trekker 20.000 besøkende til Norges Varemesse i Lillestrøm) og konsulentselskapet Omega Media.

Omega Ventures investerer i nordiske tidlig-fase selskaper som kan dra nytte av aktivt eierskap i form av bistand til markedsføring, juss, kommersialisering og mer. Vi fungerer ofte som en “angel investor” og går først inn i et selskap. Vi ser primært etter selskaper med eksisterende cash-flow som har utfordringer knyttet til skalering eller kommersialisering. Denne typen investeringer kalles ofte såkorn, tidlig-fase eller pre-seed investeringer, men vi kan også være med på senere, større investeringsrunder, gjerne ledet av andre venture capital-firma.

Vi har investert i et knippe norske og nordiske selskaper hittil, herunder SAAS analyseverktøyet TinyRanker, nabolagstjenesten Nabonett og crowdfundingsplattformen FundedByMe.

Vi er alltid på jakt etter gründere og entreprenører med gode idéer og god gjennomføringsevne. Send oss gjerne en mail for å diskutere ditt case. Vi holder til i lyse lokaler i Akersgata 48, midt i Oslo sentrum.